NEODKRITA
LEPOTA
JE POVSOD

O tekmovanju

Huawei InFocus Awards je tekmovanje v izvedbi podjetja HUAWEI. Ustvarjen je bil, da izpostavi možnosti, ki jih prinašata tako nova generacija vizualne kulture, kot tudi uporabniki mobilnih telefonov po svetu.

Beseda "fokus" v InFocus se nanaša na pogled na novo generacijo orodij, ki omogočajo ustvarjanje in doživljanje najnovejših vizualnih vsebin in navdihujejo nove oblike interakcij.

Primarni cilj tekmovanja je poudariti inovativen duh, ki ga je HUAWEI, ustvarjalec tekmovanja InFocus, prinesel na področje vizualnega izražanja. Drugi cilj je posredovati vpogled v nova področja, kjer fotografija napreduje.

Kamere na mobilnih telefonih postajajo vse bolj zmogljive, zaradi česar je mobilna fotografija vedno bolj razširjena. Nove vrste vsebin in novi načini deljenja fotografij, omogočajo fotografom, da takoj pritegnejo globalno občinstvo.

Na podlagi inovativne interpretacije sodobne fotografije, ki jo omogoča HUAWEI, tekmovanje InFocus nakazuje vlogo blagovne znamke pri zagotavljanju odličnih orodij - orodij, ki gledalcem omogočajo, da izkusijo delo nove generacije ustvarjalcev.

 

Časovnica

  1. 24.06 Začetek tekmovanja
  2. 11.08 Konec tekmovanja
  3. 27.06-19.08 Glasovanje publike
  4. 20.08-29.08 Končno ocenjevanje
  5. 08.09 Razglasitev zmagovalcev