NEOTKRIVENA
LEPOTA
JE SVUDA

O konkursu

Huawei InFocus Awards je konkurs koji je pokrenuo HUAWEI. Uspostavljen je kako bi se fokusirao na mogućnosti nove generacije u vizuelnoj kulturi, kao i na korisnike mobilnih telefona širom sveta.

"Fokus" u InFocus-u odnosi se na bliži pogled na novu generaciju alata koji omogućavaju stvaranje i doživljavanje najnovijeg vizuelnog sadržaja, inspirišući nove oblike interakcije.

Prvi cilj konkursa bio je da se istakne inovativni duh koji je HUAWEI, kreator InFocus-a, doneo na polje vizuelnog izražavanja. Drugi cilj je bio da se prenese njegov uvid u nove teritorije u kojima se čini da fotografija napreduje.

Mogućnosti kamere pametnih telefona postaju sve moćnije. Kao rezultat toga, mobilna fotografija cveta kao nikada do sada. Novi tipovi sadržaja i novi načini za njihovo deljenje omogućavaju fotografima da trenutno privuku globalnu publiku.

Na osnovu HUAWEI inovativne interpretacije moderne fotografije, InFocus Awards ilustruje ulogu brenda u obezbeđivanju odličnih alata - alata koji omogućuju novoj generaciji gledalaca da iskuse rad nove generacije stvaralaca.

 

Raspored

  1. 24.06 Početak takmičenja
  2. 11.08 Rok za prijave
  3. 27.06-19.08 Glasanje korisnika
  4. 20.08-29.08 Konačna odluka
  5. 08.09 Objava pobednika