FRUMUSEȚEA
NEDESCOPERITĂ
ESTE ÎN JURUL TĂU

Despre

InFocus Awards este o competiție lansată de HUAWEI. Se concentrează asupra noii generații și cultura vizuală, precum și asupra utilizatorilor de telefoane mobile din întreaga lume.

Obiectivul InFocus se referă la o privire de ansamblu asupra noii generații precum și a instrumentelor care permit crearea și experimentarea conținutului vizual, inspirând noi forme de interacțiune și feedback.

Scopul principal al concursului a fost acela de a evidenția spiritul inovativ pe care HUAWEI, creatorul InFocus, l-a adus în domeniul expresiei vizuale. Cel de-al doilea obiectiv a fost acela de a-și exprima viziunea asupra noilor teritorii în care fotografia pare să avanseze.

Capabilitățile camerei smartphone-urilor devin din ce în ce mai puternice. Ca urmare, fotografia facută cu telefonul mobil înflorește ca niciodată. Noile tipuri de conținut și modalități noi de a le împărtăși permit fotografilor să atragă instantaneu audiențe globale.

Pornind de la interpretarea inovativă a fotografiei moderne de la HUAWEI, premiile InFocus ilustrează rolul mărcii în furnizarea de instrumente excelente, care permit unei noi generații de spectatori să experimenteze activitatea noii generații de creatori.

 

Cronologie

  1. 24.06 Începe competiția
  2. 11.08 Termen limită pentru înscrieri
  3. 27.06-19.08 Termen de votare pentru utilizatori
  4. 20.08-29.08 Votul final
  5. 08.09 Anunțarea câștigătorilor