UNDISCOVERED
BEAUTY IS
EVERYWHERE

Om

Huawei "InFocus Awards" er en konkurranse i regi av HUAWEI. Den har som formål å vise mulighetene som en ny generasjon kamera- og smarttelefonteknologi gir forbrukere verden over.

det er en internasjonal konkurranse som vi oppfordrer alle til å delta i. Det eneste du må huske på er at bildene/videoen du sender inn må være tatt med en Huawei smarttelefon.

Selve fokuset i "InFocus" handler om den nye generasjonen av verktøy som er tilgjengelig for å skape og oppleve visuelt innhold, og som inspirerer til nye måter å kommunisere med hverandre på.

Med denne konkurransen ønsker HUAWEI å formidle sin innovasjonen innen fotografering, og samtidig formidle HUAWEIs innsikt innen nye områder for mer avansert fotografering.

Kamerafunksjonene på de nye smarttelefonene blir stadig mer avanserte og det å ta gode bilder med smarttelefonen blir mer og mer viktig for flere. Nye måter å dele innhold på gjør at fotografer kan tiltrekke fans fra hele verden.

Gjennom HUAWEIs innovative tolkning av moderne fotografering, illustrerer InFocus Awards HUAWEIs rolle i å tilby verktøy som gjør det mulig for en ny generasjon å oppleve arbeid utført av den nye generasjonen kreatører.

 

SEND INN NÅ

Tidslinje

  1. 24.06 Start konkurransen
  2. 11.08 Siste dag for å sende inn ditt bidrag
  3. 27.06-18.08 Tid for å stemme
  4. 19.08-29.08 Siste juryevaluering
  5. 08.09 Annonsering av vinnerne