Yanmin Wang
Predsjednik CEE & Nordic regije, Huawei Consumer Business Group

Yanmin Wang je predsjednik CEE & Nordic regije Huawei Consumer Business Group. On usmjerava, vodi i nadgleda Huawei portfelj kao i planiranje te upravljanje proizvoda.

Nikolaj Thaning Rentzmann
Fotograf

Nikolaj Thaning Rentzmann, 28, je fotograf iz Kopenhagena. Studij fotografske komunikacije završio je u Danskoj školi za medije i novinarstvo 2015. godine. Radi kao slobodni fotograf s mnogo različitih klijenata iz cijelog svijeta i za razne modne časopise. Voli putovati svijetom fotografirajući različite kulture i pejzaže i dijeliti ih sa svojih 150.000 pratitelja na Instagramu.

Emma Svensson
Fotograf

Emma Svensson je profesionalni fotograf iz Švedske. S 19 godina je počela je snimati koncerte te je osnovala Rockfoto, agenciju za fotografiranje koncerata. Sljedećih 10 godina fotografirala je više od 3500 koncerata. Danas fotografira modu i portrete te vodi produkcijsku tvrtku za fotografiju i rad najveće modne marke. Jedna od njezinih omiljenih tema za fotografiranje su umjetnici s jakim vizualnim identitetom.

Marcin Tyszka
Fotograf

Najpoznatiji poljski modni fotograf. Fotografijom je fasciniran od rane mladosti. Kada je u Poljskoj ostvario sve svoje profesionalne ciljeve, planirao je raditi u svijetu. Autor je naslovnica najprestižnijih i najcjenjenijih magazina kao što su "Vogue", "L'Officiel", "Elle", "Harper's Bazaar", "Vanity Fair", "Cosmopolitan", "Instyle", "Glamour", "Marie Claire" ili "Tatler." Kreirao je reklame za brandove kao što su Mang, Loreal, Carita, Panteene ProV, Chanel, Reserved, Revlon, Apart.

Pred njegovim objektivom stajali su su najpoznatiji top modeli među kojima su Naomi Campbell, Georgia May Jagger, Eva Herzigowa, Amber Valletta, Leatitia Casta, Milla Jovovich, Barbara Palvin i Karolina Kurkova. Također je radio s Aishwaryom Rai, Ritom Ora i Ditom Von Teese.

2013. je pridobio simpatije žirija svojim beskompromisnim stavom u emisiji "Top Model". Bio je i član žirija u emisiji "Project Runway". Ove godine je postao Huawei ambasador u Poljskoj.

Yener Torun
Fotograf

Yener Torun rođen je 1982. u Turhalu u Turskoj i trenutno živi u Istanbulu. Studirao je arhitekturu na Tehničkom sveučilištu u Istanbulu. 2014. je pokrenuo projekt na svom Instagram profilu @cimkedi, fokusirajući se na fotografiranje manje poznatih zgrada i sporednih ulica svog grada. Posljednjih godina počele su ga pratiti velike medijske institucije kao što su The Guardian, The Washington Post i El Pais Semanal ističući njegov rad. Od 2015. godine radi kao profesionalni fotograf, a njegova su djela prikazana na brojnim izložbama i sajmovima diljem svijeta. Yenerove kompozicije obično izravnavaju prostor, naglašavajući liniju i boju nad dubinom. Mijenja urbani krajolik preoblikujući arhitekturu kao geometrijsku apstrakciju i stvara alternativnu stvarnost apstrahirajući arhitektonske elemente iz svoje izvorne okoline te ih prenamjenjuje.

VuThéara Kham
Fotograf

VuThéara Kham je francuski fotograf kambodžanskog podrijetla. Od adolescencije razvija strast za umjetnost, glazbu i skateboarding razvijajući poseban interes za grafički dizajn. Po dolasku u Pariz 2007. godine počeo je raditi kao web dizajner do 2011. kada je otkrio fotografiju kroz Instagram, a danas ima jedan od najpopularnijih profila s preko milijun sljedbenika. Poznat po svjetlu i grafici u svojim fotografijama, njegov stil definiraju ulične scene u Parizu, ali i širom svijeta.