SKØNHED
FINDES
OVERALT

Om

Huawei InFocus Awards er en konkurrence der afholdes af HUAWEI. Den er etableret for at fokusere på mulighederne for en ny generation i visuel kultur og for mobilbrugere verden over.

Ordet "focus" i InFocus refererer til den nye generation af værktøjer, der giver mulighed for at skabe og opleve det nyeste visuelle indhold og de nyeste former for interaktion og feedback.

Konkurrencens hovedformål er at fremhæve den innovative ånd som HUAWEI (skaberen af InFocus) har bidraget med inden for feltet for visuel kommunikation. Det andet mål er at give indsigt og formidle den innovative og fremtidige udvikling inden for fotografi.

Mulighederne i en smartphone-kamera udvikler sig meget hurtigt. Derfor blomstrer mobilfotografering som aldrig før. Nye former for indhold og nye måder at dele det på giver fotografer mulighed for øjeblikkeligt at tiltrække folk over hele kloden.

Infocus Awards illustrerer HUAWEIs innovative tolkning af moderne fotografi og vigtige bidrage til at levere fremragende værktøjer. Værktøjer, som gør det muligt for en ny generation af seere at opleve, det arbejde som en ny generation af skabere kreerer.

 

Tidslinje

  1. 24.06 Konkurrencen starter
  2. 11.08 Frist for deltagelse
  3. 27.06-19.08 Brugernes afstemningsperiode
  4. 20.08-29.08 Endelig bedømmelse
  5. 08.09 Offentliggørelse af vindere