НЕОТКРИТАТА
КРАСОТА
Е НАВСЯКЪДЕ

Начална страница

Huawei InFocus Awards е конкурс, създаден от HUAWEI. Целта на инициативата е да се фокусираме върху възможностите на новото поколение визуална култура, както и на потребителите на мобилни телефони по целия свят.

"Фокусът" в InFocus се отнася до близък поглед към новото поколение инструменти, които позволяват да се създаде и изпита най-новото визуално съдържание, вдъхновявайки нови форми на взаимодействие.

Основната цел на конкурса е да подчертае иновативния дух на HUAWEI и приносът на компанията в областта на визуалното изразяване. Втората цел е да предадем вдъхновението си от необятните възможност на света, където фотографията променя своите правила.

Функциите на камерите на смартфоните стават все по-мощни. В резултат на това смартфоните се развиват така, както никога досега. Новото съдържание и нови начини за споделянето му, позволяват на фотографите незабавно да привлекат аудитория от цял сят.

Основавайки се на иновативната интерпретация на съвременната фотография на HUAWEI, конкурсът InFocus представя ролята на марката в осигуряването на отлични инструменти - функции, които позволяват на ново поколение зрители да изживеят творчеството на новото поколение създатели.

 

Хронология

  1. 24.06 Начало на конкурса
  2. 11.08 Краен срок за участие
  3. 27.06-19.08 Период за гласуване от потребителите
  4. 20.08-29.08 Финално журиране
  5. 08.09 Обявяване на победителите