Jury

Yanmin Wang

Predsednik Huawei Consumer Business Group Huawei CEE&Nordic

Yanmin Wang upravlja i vodi Huawei portfolio, planiranje proizvoda, kao i upravljanje proizvodima u sektoru uređaja.

Gal Gadot

Huawei Ambasador

Gal Gadot sve brže zauzima mesto jedne od Holivudskih najtraženijih talenata. Debitovala je u ulozi Diane/Wonder Women u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, i u 2017 ponovila svoju ulogu u prvom Wonder Woman filmu. Prošle godine odabrana je za ulogu u Warner Brothers filmu Justice League, uz ostale kao što su Henry Cavill, Ben Affleck, i Ezra Miller. Trenutno je angažovana na snimanju novog Wonder Woman 1984, dugo isčekivanog Wonder Woman nastavka.

Alex Lambrechts

Sertifikovani Leica fotograf

Alex Lambrechts je svetski poznat profesionalni modni fotograf koji često putuje svetom slikajući za različite časopise, brendove, muzičke i modne marke. Neke od značajnih publikacija uključuju GQ Japan, Nylon, Elle, L’officiel, VV, Russh, Cercle, 125, Twelv, Oddity & Leica S Magazines. Takođe je i direktor fotografije u modnom časopisu THE FALL, baziranom u Londonu. Skorašnje modne i reklamne kampanje uključuju Huawei, Spencer Hart x Asos, Sir_The label, Blanco, P.P.Q. Lelloue, Morgans Hotel Group, Alexandra Long, True Religion Brand Jeans, Liberty London, MCCVIII, Collette Paris, Anchi Japan i ostale… Takođe je veoma ponosan na blisku saradnju koju ima sa Leica Fotografie International.

Zvanični sajt

Instagram profil

Tomasz Lazar

World Press Photo Laureat

Samostalan fotograf koji je dobitnik brojnih nagrada fotografskih konkursa u Poljskoj i inostranstvu (World Press Photo, POY, CHIPP, Sony World Photography Award, International Photography Award, BZWBK Press Photo, Grand Press Photo, Lumix Festival for Young Journalism i ostale). Njegovi radovi objavljivani su u novinama i časopisima poput The New York Times, Newsweek International, The Sunday Times Magazine, The New Yorker i Los Angeles Times. Najviše ga interesuju dugoročne saradnje na projektima koji se fokusiraju na društvo i ljudski um.

Zvanični sajt

Instagram profil

Bobby Anwar

Fotograf

Bobby Anwar je samouki fotograf i snimatelj stacioniran u Kopenhagenu. Njegova karijera započela je telefonom. Fotografija je brzo postala način kroz koji je izražavao sebe kreativno i najbolji način nošenja sa svim izazovima koje je život donosio. Bobby često predstavlja svoje radove kroz melanholičnu paletu boja i crno belu fotografiju. U poslednjih 10 godina sarađivao je sa mnogim brendovima širom sveta. Iako prilikom slikanja koristi čitav niz fotoaparata, lični favoriti su mu Leica M6, Leica M-P, a od skoro i Huawei P20 Pro.

Zvanični sajt

Instagram profil

Dominic Bracco II

Zvanični fotograf za National Geographic

Dominic je National Geographic istraživač, fotograf, novinar, autor, dramaturg i producent koji živi u Meksiko Sitiju. On je osnivač udruženja umetnika Prime. Njegovi projekti u različitim oblastima doneli su mu 2016 Tim Hetherington Visionary nagradu za inovativne medije, W. Eugene Smith stipendiju, i National Geographic Society Explorer priznanje. Takođe je dobitnik mnogih Pulitzer Center priznanja, kao i priznanja od strane Chris Hondros fondacije. Braccove reportaže pojavile su se u National Geographic magazinu, The New York Times magazinu, Harper’s, Smithsonian magazinu, Geo, i mnogim drugima.

Zvanični sajt

Instagram profil