Ambasadori

Pogledaj trenutke koje su zabeležili Huawei ambasadori.

Tom Klocker

Austria

Tom Klocker je profesionalni fotograf, specijalizovan za akcione sportove, avanture na otvorenom, pejzaže i automobilsku fotografiju. Planine su i uvek su bile njegov dom, pa se i on posvetio njima. Tom je odrastao u srcu Tirola i postao je profesionalni snouborder. Pravljenje zanimanja od svog hobija uvek je bio njegov san. Do 2016. godine pratio je ovo zanimanje, učestvovao je na najrazličitijim takmičenjima širom sveta i došao do elite na snoubord sceni. Stalno je bio okružen fotoaparatima, konstantno su snimane fotografije za različite časopise i filmske projekte. Zbog svoje ljubavi prema fotografiji, uvek je sa sobom nosio svoju kameru na najneverovatnija mesta na svetu kako bi ih uhvatio u najboljim uslovima svetlosti. Tom je uvek znao, od prvog puta kada je imao kameru u svojim rukama, da je fotografija njegova prava strast. Od tog trenutka kreira jedinstveni i inspirativni sadržaj koji želi da deli sa svetom.

Pogledaj Galeriju

Rares Peicu

Austria

Rares je strastven u pogledu digitalnog sveta, studirao je e-poslovanje i uvek traži nove originalne načine za kreiranje sadržaja. Zaljubljen je u šare i boje, uvek pokušavajući da meša fotografiju i slike u pokretu.

Pogledaj Galeriju

Vera Gotseva

Bulgaria

Vera Gotseva - Lomovera ima 15 + godina iskustva u novinarstvu i fotografiji, i do sada sedam izložbi. U svom radu, Vera je zainteresovana za fotografiju kao način da prikaže našu nesvesnost i da se poveže sa drugima. U poslednje tri godine, ona stoji iza prvih časova za pametne telefone na putu - kompletnih časova fotografije širom Bugarske. Ona je takođe iza prve naslovne strane modnog magazina snimljene korišćenjem Huawei P20 i prvog muzičkog albuma sa fotografijama snimljenog samo pomoću Huawei P20pro. Ljudi je znaju kao fotografa životnog stila i prirode od poverenja. Pogledajte više na: https://www.instagram.com/lomovera/

Pogledaj Galeriju

Filip Vaněk

the Czech Republic

Filip Vanek je najpoznatiji češki lični stilista. Karakteristike njegove galerije su boje, moda, detalji i trenuci

Pogledaj Galeriju

Dara Rolins

the Czech Republic

Dara Rolins is an icon of the Czech and Slovak music scene and social life. She is also a successful composer, author of texts, designer and fashion guru for women and men of all generations

Pogledaj Galeriju

Nikol Švantnerova

the Czech Republic

Nikol Švantnerová je model, influenser i češka mis. Voli fotografisanje, sport, putovanja, svoj život i rad. Ona uživa da inspiriše ljude, a to je i tema njenog albuma.

Pogledaj Galeriju

Martin Sonka

the Czech Republic

Martin Sonka - nagrađivani pilota džet-lovca, jedan od vrhunskih svetskihsportskih pilota, vice-šampion u Svetskom prvenstvu Red Bull Air Race i višestruki šampion i dobitnik medalja sa Evropskog i Svetskog aerobatskog prvenstva u najprestižnijoj neograničenoj kategoriji. Trodimenzionalna područja u vazduhu su njegova ljubav i strast on provodi gotovo više vremena gore nego na zemlji! To je tema njegove fotografije.

Pogledaj Galeriju

Christiana Moussi

Greece

Christianna je već 10 godina u industriji mode i zabave. Počela je kao model, a takođe je radila i kao TV prezenter u mnogim emisijama. Takođe je pokrenula sopstveni modni brend, gde dizajnira sopstvenu odeću. Ona voli da putuje i fotografija je njena strast i veoma važan alat za njen posao.

Pogledaj Galeriju

Eleni Voulgaraki

Greece

"Eleni Voulgaraki je TV voditelj na Mad TV-u i radio producent na Mad radiju. Kada ne emituje muziku, ona pomaže svima kroz svoju emisiju "Daily Hacks", na MadTV Youtube kanalu. Fotografisanje, provođenje vremena sa svojim prijateljima i gledanje filmova je ono što voli da radi u slobodno vreme.

Pogledaj Galeriju

Ilenia Williams

Greece

Ilenia je uvek imala strast za komunikaciju i odnose sa javnošću i prešla je svet, od Grčke do Velike Britanije, a potom i do Havaja, da bi je ispunila! Trenutno ona deli pozitivnu energiju kao TV prezenter i radio producent MAD-a.

Pogledaj Galeriju

Roberto Pavic

Croatia

Roberto Pavić je nagrađivan pejzažni i koncertni fotograf. Njegova umetnost objavljena je na naslovnim stranama eminentnih foto-magazina, širom sveta, a učestvovao je na brojnim izložbama u Evropi.

Pogledaj Galeriju

Sonja Dvornik

Croatia

Sonja Dvornik je mladi fotograf, sa karijerom u fotografiji od 7 godina. Radila je za Adria Media, Cosmopolitan i Story i scenski je direktor Hrvatskog narodnog kazališta već 13 godina. Najpoznatija je po modnoj fotografiji uličnog stila, kao i karijeri zvaničnog fotografa jedne od najpoznatijih hrvatskih pevačica - Severine. U 2015. godini održala je svoju izložbu pod imenom Ulični stil u Hrvatskoj, koja je bila prva izložba ovog tipa u Hrvatskoj.

Pogledaj Galeriju

ATI

the Czech Republic

Martin Malý alias Ati voli život. "U svom životu pokušavam da doživim najinteresantnije stvari i postavim ispred mene razne izazove koji će me lično pokrenuti. I od svega toga pravim video na društvenim mrežama. A sada, što da ne pokušam da uhvatim svoj život u jednom trenutku kroz fotografije ?! "

Pogledaj Galeriju

Bence Barsony

Hungary

Bence Bársony je profesionalni fotograf, koji živi u Budimpešti. Rođen je u Budimpešti i zaljubio se u umetnost fotografije pod uticajem njegovih roditelja umetnika. On je zaista dobro zaokružen fotograf, radio je na velikim komercijalnim TV projektima, bilborde, naslovnice, saopštenja za medije i online medije. " Godine 2009. sam dobio prvu nagradu na Plaiboy PhotoArt takmičenju. Od tada sam stekao poverenje kompanija kao što su Google, Upc, Microsoft i McDonald's."

Pogledaj Galeriju

Tamás Sóki

Hungary

Prema časopisu Forbes, on je jedan od najtalentovanijih fotografa do 30 godina. On je foto-novinar, njegove fotografije su objavljene u zaista velikim časopisima poput časopisa Nev York, The Guardian ili Washington Post.

Pogledaj Galeriju

Fruzsina Viszkok

Hungary

Fruzsina Viszkok je bloger stila života i vloger iz Mađarske. Prema magazinu Influencer, ona je 5. najuticajnija osoba u Mađarskoj, a druga u ženskoj kategoriji. Ona stvara sadržaj u temama vezanim za modu, lepotu, DIY, stil života i putovanja.

Pogledaj Galeriju

Adrienn Pintér

Hungary

Adrienn Pintér je TV ličnost koja živi u Budimpešti. Bila je domaćin više emisija na najvećem mađarskom muzičkom kanalu tokom 7 godina. Pre nego što se preselio na najveći mađarski komercijalni kanal, bio je domaćin Reflektor-a. Trenutno radi kao domaćin na komercijalnom radiju.

Pogledaj Galeriju

Katinka Hosszú

Hungary

Hosszú je svetski rekorder u 100 m pojedinačno kombinovano, 200 m pojedinačno kombinovano (duge i kratke staze), 400 m pojedinačno kombinovano (duge staze), 100 m leđno (kratke staze) i 200 m leđno (kratke staze). Ona je bila prvi plivač koji je držao svetske rekorde u svih pet pojedinačnih kombinovanih stilova u isto vreme. Ima dve trećine mađarskih nacionalnih rekorda. Hosszu je proglašena za FINA Plivača godine 2014., 2015. i 2016. godine i osvojila je SwimSwam Swammy nagradu za ženskog plivača godine 2013. godine.

Pogledaj Galeriju

Tamas Rizsavi

Hungary

Tamás Rizsavi je ekstremni fotograf iz Budimpešte, Mađarske. On najviše voli snimanje fotografija iz drugačije perspektive, ptičjeg pogleda bez upotrebe dronova (većinu vremena). Šeta ili se penje na vrh zgrada kako bi nagradio svoju publiku svakodnevnim slikama koje oduzimaju dah. Pored fotografije, vozač je voza sa punim radnim vremenom.

Pogledaj Galeriju

Therese Johaug

Norway

Therese Johaug je norveška skijašica u krosu i osvojila je četiri pojedinačne zlatne medalje na svetskom prvenstvu, zajedno sa tri zlatne medalje u relejima i trostruka je osvajačica olimpijske medalje. Njena foto galerija ilustruje ono što joj je važno otkako je bila mala i ono što je razlog kako je došla tamo gde je danas. Ona voli prirodu i voli da je ima kao svoje radno mesto u smislu treninga i skijaških trka. Kao što kaže norveška poslovica: Therese je praktično "rođena sa skijama na nogama".

Pogledaj Galeriju

Olav Stubberud

Norway

Olav is one of Norway's leading photographers, and among the best in the world in his field. He is currently touring with artists like G-eazy, The Chainsmokers, Kygo, Justin Bieber, etc. His roots is from the action sports scene he was part of, traveling around the world as a teenager. Even today he earned a place of "30 under 30" during the TransWorld Snowboarding 2018 Award. You can follow his journey on instagram @olav, and see his work at olavstubberud.com.

Pogledaj Galeriju

Błażej Jeliński

Poland

"Fotografišem već skoro 10 godina, za to vreme sam mnogo toga naučila o fotografisanju, ali na kraju je postojao samo jedan cilj: zadovoljstvo. Radost kada vas fotografišu, taj osmeh na vašem licu kad vas neko ceni. Dobar snimak možete pronaći svugde: refleksije u bari, kapi nakon kiše, zaboravljena dvorišta starih kuća, perspektiva, svetlost, dubina polja - uživajte, stvarajte, stvarajte. Svuda. Stvorite umetnost sami. https://www.instagram.com/blazej_jelen/ "

Pogledaj Galeriju

Tomasz Gola

Poland

Tomek Gola je profesionalni fotograf već više od jedne decenije. Pored komercijalnih poslova, ima dosta ličnih radova, što mu je donelo puno priznanja na poljskim i međunarodnim fotografskim takmičenjima. Na svojim fotografijama fokusira se na dokumentarne projekte posvećene raznim sferama društvenog života.

Pogledaj Galeriju

Tibor Golob

Slovenia

Tibor Golob, modni fotograf, živi u Sloveniji. Započeo sam sa fotografijom pre 8 godina, ne znajući da će mi potpuno promeniti život. Od tada sam radio u SAD, Dubaiju, Kini i širom Evrope. I dalje je dug put predamnom. Ja verujem da dobar rad i posvećenost mogu dovesti do ispunjenja vaših snova.

Pogledaj Galeriju

Arturs Kondrats

Latvia

Arturs Kondrats is a professional portrait and fashion photographer from Latvia. Artūrs begun to photograph people more than 10 years ago, when he started to study photography on his own, giving it all his free time, passion and energy. For Artūrs the most important thing in the work of a photographer is the contact with each person and the feedback given, and that is why portrait is his favorite genre of photography.

Pogledaj Galeriju

Ana Morodan

Romania

Zahvaljujući njenom kreativnom entuzijazmu, Ana Morodan generiše svestran i relevantan sadržaj u stilu života i modnoj industriji. Ona je čvrst dokaz da su najinteresantniji ljudi oni koji vas mogu nasmejati. Posedujue harizmatičnu i kameleonsku ličnost, i ljudi prirodno gravitiraju prema njoj i njenim pričama punim ljupkosti i spontanosti.

Pogledaj Galeriju

Vlad Eftenie

Romania

Rođen u Bukureštu 1978. godine, Vlad Eftenie je fotograf i arhitekta. Profesor je na Arhitektonskom univerzitetu "Ion Mincu", gde je kroz svoju strast predstavio kurs arhitektonske fotografije. Vlad je fotograf zaljubljen u Bukurešt, zaljubljen u "uličnu" fotografiju i uvek počinje putovanja po gradskim rutama, u "Malom Parizu" koji se svaki put posmatra u drugačijem svetlu, pružajući svojoj publici vredne slike o tome šta predstavlja Bukurešt: kulturni pejzaž, urbani život, iznenađujuće ljude.

Pogledaj Galeriju

Gina Pistol

Romania

Gina je veoma nežna TV ličnost, mekog glasa i elegantna. Ona je rafinirana i ljubazna, ali kad je upoznate, shvatite da može biti i prilično živahna i uživati u zabavi. Voli da istražuje nove stvari ili kroz knjige ili jednostavno putujući i doživljavajući. Ona ima agilni, zadirkivajući smisao za humor koji uključuje veliko razumevanje apsurda i instinkt za efektne ripostove.

Pogledaj Galeriju

Dani Otil

Romania

Dani Otil je vrlo kreativna javna ličnost. On ima dar da učini da se drugi ljudi osećaju veoma dobro i da ih zabavi. On se lako prilagođava različitim situacijama. On nikad nije iscrpljen, stoga ga privlače ekstremni sportovi i aktivnosti u prirodi.

Pogledaj Galeriju

Andreea Berecleanu

Romania

Andreea je odlična u formatu TV vesti. Njena iskrena i privlačna ličnost brzo je program vesti pretvorila u uspeh. Jedna tajna njenog šarma je što može lako da razgovara o bilo kojoj temi, ona je pravi kameleon. Andreea ima mnogo lepih osobina koje su očigledne: toplinu, naklonost, ženstvenost, prirodnost, osetljivost, ljubaznost, energiju, samodisciplinu, hrabrost.

Pogledaj Galeriju

Martin Bohm

Sweden

26-godišnji fotograf iz Vesterasa. Martin je već nekoliko godina aktivni fotograf i nedavno je primećen na takmičenju za najboljeg fotografa putem pametnog telefona od preko 1000 takmičara. Njegova fotografija je sirova, "Živim za sirovost mraka i ljubav prema svetlu". On teži nesavršenom savršenstvu, voli da prikaže vizuelne snove koji se snažno slažu sa bojama, emocijama, linijama i igrom senkama

Pogledaj Galeriju

Katarina Batuta

Serbia

Katarina Batuta je kreativni direktor i fotograf poznatog foto dueta Hiishii photo i vec 12 godina zajedno sa Urosem zivi kroz fotografiju i prikazuje svoja nebrojena putovanja na socijalnim mrezama kroz slike predela i lokacija koje vas “ostavljaju bez daha”. Osim putovanja, bavi se extreme sports i advertising fotografijom za najvece lokalne brendove kao i brojne klijente iz inostranstva.

Pogledaj Galeriju

Marko Djuric

Serbia

Fotografijom se bavi od svoje 19. godine. Najviše uživa fotografišući sport i prirodu. Na svom instagram profilu se trudi da podeli najlepše trenutke svojih putovanja i avantura na kojima provodi najviše svog slobodnog vremena. Želja mu je da jednog dana bude deo fotografskog tima National Geographic.

Pogledaj Galeriju

Marija Zdravkovic

Serbia

Lifestyle i modni fotograf. Marija je dugogodišnji hobi pretvorila u posao i zbog svog jedinstvenog stila, njene fotografije se često nalaze na Instagram profilima koji broje preko 600k pratilaca.

Pogledaj Galeriju

Laci Strike

Slovakia

Laci Strike je najpoznatiji slovački plesač i koreograf, koji igra već više od 30 godina. Njegova galerija govori o "osnovnom načinu života" o ljudima, deci, porodici, trenucima, iskustvu i ljubavi

Pogledaj Galeriju

Jasmina Alagic

Slovakia

Jasmina Alagič je model i moderator sa bosansko-slovačko-mađarskim korenima. Postala je poznata zahvaljujući njenom učešću na takmičenju Miss Universe 2009, gde je osvojila titulu Miss Media. U 2015. godini započela je kao modni izdavač najpoznatije modne televizije na svetu, FashionTV, ali je takođe stekla veliku popularnost tokom takmičenja SuperStar. Zahvaljujući prirodnom karakteru i humoru, postala je jedna od najboljih influensera u Slovačkoj i Bohemiji. "Volim ovaj život i uvek pokušavam da se prilagodim pozitivnom talasu života!" Moj moto je "Hajde da uhvatimo trenutak, jer zauvek nije zauvek", tako da svaku sekundu koristim kao da je to moj poslednji trenutak i to je moj život. Samo sam pokušala da uhvatim ove divne trenutke na fotografijama koje sam izabrala.

Pogledaj Galeriju

Tatiana Zidekova

Slovakia

Tatiana Zidekova je jedna od najpoznatijih slovačkih "fitnes" influensera. Njen moto je "sve je bolje sa osmehom". Galerija je o njenom životu, putovanjima na kojima je prati Huawei P20 Pro

Pogledaj Galeriju

Annika Haas

Estonia

Annika Haas is a press and documentary photographer who mainly takes photos of people. Annika’s projects are always social with the aim to show a certain problem or a topic from a different angle. Annika believes that the content of the photo is what makes a regular photo a great one.

Pogledaj Galeriju

Andrey Demenyuk

Ukraine

Komercijalni fotograf od 2006. godine. Sarađivao je sa glavnim poznatim ličnostima i međunarodnim kompanijama u Ukrajini. "Uvek sam fotografisao u boji, ali Huawei P20 Pro inspirirao je crno-belu fotografiju. Za mene je tako neobično da je aparat uvek u mom džepu i u bilo kom trenutku spremni ste da stvarate nešto neverovatno. Prava magija! ""

Pogledaj Galeriju

Anna Goltsberg

Ukraine

"Portretni sam fotograf skoro 9 godina, kao hobi - fotografišem putovanje, arhitekturu, lepa mesta pomoću pametnog telefona, jer sam umoran od teške opreme, radim sa ukrajinskim brendovima odeće, časopisom Elle Ukraine, poznatim ličnostima i TV-zvezdama, ali moja glavna specijalnost je portret bilo kog žanra za svaku osobu koja želi da se vidi na nov način, otvori, ponovo zaljubi u sebe! Zato sam veoma zadovoljan Huawei P20 Pro kamera i njenim mogućnostima.Planiram da snimam foto editorijala ovim pametnim telefonom!

Pogledaj Galeriju

Sergey Timofeev

Ukraine

"Ja sam angažovan u reklamnoj i portretnoj fotografiji, i obično ne snimam fotografije spontano, ali mobilna fotografija je samo svetao žanr koji nije opterećen dugom predprodukcijom." Eksperiment mi je sa lakoćom pao na pamet. Koristio sam razne kompozicione tehnike u priloženim fotografijama, istraživao sam kapacitete pametnog telefona. Lako modno snimanje desilo se na parkingu. Uživajte"

Pogledaj Galeriju

Evgeniya Drach

Ukraine

"Evgeniya voli fotografiju već više od 10 godina, radi kao slobodni fotograf, a glavne smernice su fotografija stila života, fotografija hrane, stvaranje sadržaja za društvene mreže različitih brendova. Instagram je njen trener osećanja lepote, mesta za odmor i komunikaciju. Fotograf radi kao dobrovoljac za dobrotvorni fond za pomoć deci sa rakom "Tabletochki", pomaže mačkama bez doma u "Koto-Yarmarok" fondu, u projektu koji pomaže pse "Hohusobaku." "Fotografija je jezik koji može da se koristi za komunikaciju bez obzira na zemlje, nacionalnosti, starost i iskustvo. Univerzalni jezik"

Pogledaj Galeriju

Anton Tkachenko

Ukraine

"Fotografišem već sam 13 godina i vrlo je važno za mene da dobijem dobru fotografiju odjednom, zbog čega me je zanimao Huawei-ov vodeci pametni telefon. Moj glavni posao je trgovina, reklamiranje, modna fotografija. Mobilna fotografija daje mogućnost brzog snimanja i korišćenja fotografija, a telefon je uvek sa mnom, tako da je za mene veoma važna kamera pametnog telefona. Često napravim paralelne fotografije tokom sesija fotografisanja kako bih ih distribuirala brzo na društvenim mrežama. Ne koristim velike aparate tokom putovanja već nekoliko godina, zadovoljna sam telefonom, a kvalitet je dovoljan za moj posao. Naročito kada imate neobrađenu fotografiju i 40 megapiksela u Huawei P20 Pro ".

Pogledaj Galeriju