ИНСПИРАЦИЈА ВО ФОКУС

Добредојдовте во натпреварот HUAWEI NEXT-IMAGE

Нов начин на креирање слики

„Златната доба на фотоновинарството“ започна со претставувањето на првиот 35 mm компактен фотоапарат, направен од Leica во 1925 година. За првпат, луѓе кои не се професионалци можеле лесно да сликаат моменти од вистинскиот живот. По скоро сто години, Leica и Huawei ја продолжуваат оваа мисија создавајќи најсофистицирани мобилни камери и редефинирање на правилата за професионална фотографија. Време е да ги видиме најдобрите фотографии на корисниците на Huawei и да ги наградиме авторите.

Победници за 2018

Награди

Жири

Јанмин Ванг
  • Претседател на Huawei Consumer Business Group за Централна и Источна Европа
more info
Гал Гадот
  • Huawei Амбасадор
more info
Алекс Ламбрехт
  • Сертифициран Leica фотограф
more info
Томас Лазар
  • Лауреат на World Press Photo
more info
Боби Анвар
  • Фотограф
more info
Доминик Брако II
  • Официјален фотограф на National Geographic
more info

Дозволете да го видиме светот низ вашите очи